De professionele en vakkundige stucadoor uit Heerhugowaard

Voor al uw stucwerk van A tot Z

Van Wijk Afbouw levert alle soorten stucwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven.

Bent u op zoek naar een glad,  strak plafond, een strakke wand, saus klaar pleisterwerk, een adembenemend schuurplafond, een betonlook of misschien wel een prachtige wand afwerking met een van de vele soorten sierpleisters?

Welk effect u ook wilt - van een marmerlook tot spachtelputz in iedere gewenste kleur, het is allemaal mogelijk. Van Wijk is in alle soorten stucwerk zeer bekwaam en realiseert als ervaren stukadoor het meest optimale resultaat.

Geen  21% maar 6% BTW!

Is uw woning 2 jaar of ouder, dan is stucwerk ook nog eens een stuk voordeliger. De stucadoor mag dan namelijk het lage BTW tarief van 6% hanteren in plaats van de gebruikelijke 21%. Het enige wat u hoeft te doen is een ouderdomverklaring te ondertekenen die wij bij de offerte voegen, voor de rest hoeft u niets te doen.

NOA Afbouwgarantie

Wat ook niet onbelangrijk is; op al het werk van Van Wijk Afbouw kunt u NOA Afbouwgarantie krijgen. Dat houdt in dat het werk wordt uitgevoerd volgens consumentenvoorwaarden die zijn opgesteld in overleg met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Daarnaast heeft u garantie op stucwerk. 

Kiest u voor van Wijk Afbouw, dan kiest u dus voor vakmanschap én voor zekerheid.

Contact

Mocht u na het bekijken van onze website nog vragen hebben, wilt u nader kennis maken met ons bedrijf of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, neemt u dan gerust contact met ons op, wij staan U graag te woord.